Vegetarisch restaurant Rotterdam

Het gemak van uit eten gaan als vegetariër in Rotterdam

Ben je vegetariër en wil je graag lekker uit eten gaan in Rotterdam met je familie of vrienden? De tijden dat je dan geen goed restaurant kon vinden liggen al lang achter ons. Deze wereldstad heeft een groot en gevarieerd aanbod restaurants met keukens die de hele wereld vertegenwoordigen. Om je vingers bij af te likken! Dat betekent ook dat de vegetariër er helemaal aan zijn trekken komt als het om lekker uit eten gaan gaat.

Met de tijd mee

De tijd dat je meewarig werd aangekeken als je in Rotterdam zei dat je vegetariër was, is definitief voorbij. En als je dan toch vegetarisch ging eten in een restaurant, werd snel het vele uit het gerecht weg gepeuterd. Vegetarisch eten in een restaurant is tegenwoordig meer dan geen vlees eten. En de stad Rotterdam huisvest dan inmiddels ook vele vegetarische restaurants die allen een groot publiek hebben.

Gezellig samen eten

In veel restaurants kun je natuurlijk nog steeds dat ene vleesloze gerecht bestellen. Maar gelukkig zijn er veel gespecialiseerde vegetarische restaurants die vegetarisch koken naar een hoger niveau hebben getild. Dat wil niet zeggen dat je er geen vlees en/of vis kunt krijgen, want niet iedereen is vegetarisch natuurlijk, maar het vegetarische aanbod laat niets te wensen over.

Tip van de chef!

Een vegetarisch restaurant in Rotterdam dat we je graag onder aandacht willen brengen is deze. Ook hier wordt vlees en vis geserveerd, maar de vegetariër heeft er zeker een streepje voor.
Ze maken in dit restaurant gebruik van het shared dining concept waardoor iedereen kan kiezen wat hij/zij kan en wil eten. Ideaal dus bij uiteenlopende eetwensen. Gekibbel over wie wel vegetariër is en wie niet hoor je daar niet. Ziehier: het gemak van uit eten gaan als vegetariër in Rotterdam!

Ken jij nog meer leuke vegetarische restaurants in Rotterdam? We ontvangen graag jouw tips via het contactformulier.