Waar kunt u cocktails drinken in Amsterdam?

De leukste cocktailbar van Mokum!

Heeft u binnenkort een dagje Amsterdam op de planning staan? Of woont u in Amsterdam en bent u op zoek naar een plekje om lekker iets te gaan drinken? Doe eens gek en ga gezellig cocktails drinken in Amsterdam! Wij gingen voor u op zoek naar de leukste cocktailbar van de Nederlandse hoofdstad, en die hebben we gevonden!

Cocktails drinken in de Pijp

Een cocktailbar vinden in Amsterdam is niet moeilijk. Wanneer u op google ‘cocktailbar Amsterdam’ intypt dan vliegen de zoekresultaten u om de oren. Maar hoe vindt u nou een cocktailbar met lekkere cocktails zonder die ‘kapsones’ van die chique tenten? U wilt immers gewoon goede cocktails drinken toch? In de Pijp vonden wij een cocktailbar zonder ‘kauwe kak’, een gezellige bar met fantastische barmannen en heerlijke cocktails zonder de flauwekul van die chique tenten. De bar is stijlvol ingericht met knusse hoekjes om tijdens een gezellige date in weg te kruipen. Het is er meestal niet al te druk, dus ook voor een gezellig avondje met vrienden kunt u hier zeker terecht!

Ontdek het echte Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een typische Amsterdamse bar, dan bent u hier aan het juiste adres! Deze bar brengt naar eigen zeggen ‘een ode aan de stad’, en dat klopt helemaal! In deze cocktailbar zult u gegarandeerd een unieke avond beleven die geen enkele andere bar kan overtreffen. Ook de cocktails zijn uniek, zij worden namelijk allemaal gemaakt met zoveel mogelijk drank van Nederlandse bodem! Door het fijne ‘Mokemse’ sfeertje kunt u hier genieten van die typisch Amsterdamse gezelligheid. Dus of u nu toerist bent of een rasechte Amsterdammer: wees welkom in deze cocktailbar! “Maar wel effe normaal blijven doen hoor. Anders ga je maar wieberen.” staat er op de site te lezen.