Winkelcentra beschermen met veiligheidspalen

Winkelcentra beschermen met veiligheidspalen

Drukke plekken in Nederland

Er bestaan veel plekken in Nederland waar grote mensenmassa’s bijeenkomen. Denk hierbij aan festivals, drukke pleinen, terrasjes en winkelcentra. Om deze mensen goed te beschermen tegen het dichtstbijzijnde rijdende verkeer zijn veiligheidspalen uitgevonden. Deze palen worden neergezet op plekken waar een auto makkelijk kan komen, maar niet welkom is. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van veiligheidspalen bij winkelcentra.

Gemoedsrust onder klanten

Door veiligheidspalen neer te zetten zorgt u voor gemoedsrust onder winkeliers en winkelaars. Niemand wilt plots een rijdende auto in een mensenmassa hebben. Om deze reden worden er vaak veiligheidspalen neergezet. Helaas kan het gebeuren dat een onverlaat in een auto met hoge snelheid, om welke reden dan ook, een winkelgebied inrijdt. Dit is natuurlijk verschrikkelijk en moet voorkomen worden. Door veiligheidspalen neer te zetten kunnen zulke gebeurtenissen verhinderd worden.

Bescherming voor diverse plekken

Deze veiligheidspalen zijn niet alleen handig bij winkelcentra, maar ook bij diverse andere plekken. Wij hebben deze plekken voor u op een rij gezet:

  • Beschermen van mensenmassa’s
  • Opslagruimtes
  • Distributiecentra
  • Stallingen
  • Winkels
  • Evenemententerreinen
  • Carports
  • Opritten

Veiligheidspalen: vroeger en nu

Veiligheidspalen worden niet alleen nu ingezet, het is al honderden jaren een bekend fenomeen. Vroeger werden er palen van hout gebruikt om aan te geven waar een (land)grens was. Aan het eind van de 19e eeuw veranderden deze houten palen en kwamen de eerste ongecompliceerde palen. Hedendaags blijven de veiligheidspalen steeds verder ontwikkeld worden.

Verhoog veiligheid van uw winkel

Als eigenaar van een winkel wilt u natuurlijk het beste voor uw klanten en uw personeel. Door veiligheidspalen te laten plaatsen verzekert u de veiligheid van uzelf, uw personeel en uw klanten. Ook geeft u hen een veilig gevoel. Zo kunnen de klanten op hun gemak in uw winkel rondsnuffelen en hoeft u zich geen zorgen te maken voor eventuele ramkraken.

Meer weten over veiligheidspalen?

Wilt u graag
veiligheidspalen aanschaffen of heeft u liever eerst nog wat meer informatie over deze producten? Wij helpen u graag verder. Stel uw vragen in dit contactformulier en wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.