Wanneer gietvloer installeren

Een gietvloer in uw bedrijf

Wanneer u een goed draaiend bedrijf hebt, dan kan het handig zijn om een mooie sterke gietvloer te laten installeren. Gietvloeren hebben namelijk meerdere voordelen die ideaal zijn voor bedrijfsvloeren. In dit blog vertellen wij u meer over de fijne kwaliteiten van een gietvloer.

Een strakke vloer en hygiëne

Gietvloeren worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Een van de grote redenen waarom een gietvloer laten installeren in uw bedrijf een goed idee is, is omdat het een moderne en industriële uitstraling heeft. Dankzij deze professionele uitstraling motiveert u uw personeel. Ook is dit type vloer erg veilig dankzij zijn naadloze kenmerken. Vuil en stof kunnen zich niet in de naden hechten, waardoor hygiëne verzekerd wordt.

Een snelle plaatsing van gietvloer

Ook bij de plaatsing van een nieuwe vloer moet u kijken dat dit niet te lang duurt. Heeft het plaatsen van de vloeren bijvoorbeeld weken nodig, dan staat uw bedrijf deels stil. Dit is niet aan te raden. Het voordeel van een gietvloer is dat deze zeer snel geplaatst is. Gemiddeld duurt het plaatsen tussen de 1 en 5 dagen. Ook is de vloer na het gieten weer snel belastbaar, u hoeft niet lang te wachten voordat alles gedroogd is. Hoe lang het plaatsen precies duurt, is afhankelijk van de soort gietvloer en de ondervloer van uw bedrijfspand.

Een waterdichte vloer

Wist u dat een gietvloer ook waterdicht is? Gietvloeren worden om die reden ook veel in keukens of op plekken waar voedsel wordt verwerkt gebruikt. Omdat stof, vuil en water geen kans hebben om in te trekken, zult u ook niet snel last hebben van schimmel of vlekken. U dweilt viezigheid makkelijk weg.

Meer weten over wanneer een gietvloer installeren?

Naast deze belangrijke voordelen, heeft een gietvloer installeren nog meer voordelen. Bent u benieuwd wat deze voordelen allemaal zijn? Laat het ons weten via ons contactformulier.