Kies in 2022 voor een nieuwe Coretec PVC vloer

Kiezen voor een PVC vloer van Coretec

Heeft u in 2022 plannen voor een nieuwe vloer, en wilt u graag kiezen voor een PVC vloer van Coretec? Dan maakt u hiermee een zeer goede en duurzame keuze! Lees in dit artikel hoe u maximaal profiteert van het kiezen voor een Coretec PVC vloer.

Coretec: een revolutionaire PVC vloer

Heeft u al gehoord van de nieuwe Coretec PVC vloer? Deze revolutionaire vloer maakt ook in 2022 uw woning compleet. Coretec is dé merknaam van het moment voor duurzame PVC vloeren die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook onderhoudsvrij en waterbestendig. En daarbij kunt u een Coretec vloer altijd uitkiezen in uw favoriete stijl en uitvoering, een absolute winst voor uw woning!

Een nieuwe samenstelling van uw PVC vloer

De Coretec PVC vloer staat bekend om zijn unieke samenstelling. Zo bestaat deze uit gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl. Coretec PVC vloeren hebben daarbij een onderlaag die bestaat uit flexibel kurk, die perfect isoleert en geluiddempend werkt. Een aparte ondervloer is hierdoor niet meer nodig.

Een Coretec vloer staat voor kwaliteit

Haalt u in 2022 een nieuwe Coretec PVC vloer in huis? Dan kiest u voor hoge kwaliteit. Niet alleen omdat het materiaal van deze vloer milieuvriendelijk en duurzaam vervaardigd is; maar ook vanwege zijn sterkte en stevigheid. Bovendien zijn deze vloeren zeer waterbestendig en zijn ze met een extra toplaag met UV-lak ook nog eens zeer vlekbestendig te maken. Met een nieuwe PVC vloer van Coretec haalt u in 2022 dus zowel kwaliteit en duurzaamheid als gemak in huis.

Kies de PVC vloer die bij u past

Kies ook in 2022 de Coretec PVC vloer die het beste bij uw woning en uw interieur past. Ga voor een natuurlijke look met een eikenfineer, of kies voor moderne grijstinten. Ook heeft u de keus tussen verschillende soorten legverbanden, van een visgraat patroon tot een gezellige basket weave. Gaat u in 2022 voor een nieuwe vloer, kies dan absoluut een Coretec PVC vloer en ervaar de vele voordelen!

Bent u van plan om in 2022 een Coretec PVC vloer in huis te halen? Of heeft u er al eentje liggen, en wilt u tips of positieve ervaringen delen? Stuur ons een bericht via het contactformulier en laat het ons weten!