3D wandpanelen

Inspiratie voor 3D wandpanelen

Heeft u de laatste tijd veel inspiratie opgedaan in diverse interieurbladen en zag u daar in diverse woningen stijlvolle 3D wandpanelen? De kans is groot dat u dit ook in uw woning wilt laten plaatsen. Wij geven u in dit blog graag meer informatie over de 3D wandpanelen, zodat u kunt zien of dit goed bij u én bij uw woning past.

Een mooi effect in huis

Dankzij de 3D wandpanelen zorgt u er in een klap voor dat uw woning veel meer diepte en reliëf krijgt. Dankzij dit speelse uiterlijk zorgt u voor een gezellige en stijlvolle sfeer in huis. De 3D wandpanelen zijn in allerlei diverse soorten en vormen te vinden. Van groot naar klein en met verschillende 3D prints en kleuren.

Duurzaam materiaal

U brengt dankzij de 3D wandpanelen uw wanden tot leven. Ook is dit een product dat helemaal past in deze tijd, waarin duurzaamheid een groot onderdeel van het dagelijks leven is geworden. Dit is mogelijk dankzij de eco-vriendelijke materialen waaruit veel van deze wanden worden gemaakt. Zo draagt u bij aan een duurzamere wereld.

Ecovriendelijk product

Diverse 3D wandpanelen bestaan uit een ecovriendelijke materialen. Ze zijn gemaakt van Bagasse. Bagasse zijn de vermalen vezels van de suikerrietplant. Dit materiaal is dus een restafval, door het materiaal her te gebruiken wordt er minder weggegooid. Natuurlijk worden er ook nog andere milieuvriendelijke producten aan toegevoegd om een sterk geheel te maken. Deze vorm van 3D wandpanelen zijn dus 100% biologisch afbreekbaar en daardoor zeer milieuvriendelijk.

De 3D wandpaneel zelf ophangen

Wanneer u het wandpaneel heeft laten plaatsen, dan kunt u het vervolgens in elk gewenste kleur schilderen of laten schilderen. Ze worden zo ontworpen dat ze gezamenlijk een opeenvolgend patroon vormen. Dit is voor iedere doe-het-zelver makkelijk op te hangen. Een andere leuke tip is om uw 3D wandpanelen tegen het plafond te bevestigen. Zo creëert u een extra dimensie.

Meer weten over 3D wandpanelen?

Ziet u zo’n leuke 3D wandpaneel wel zitten of heeft u liever graag nog iets meer informatie? Geen zorgen, wij helpen u hier graag bij. U kunt vrijblijvend uw vragen op deze website invullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoord geven.