Nieuwe PVC vloer in Amersfoort

De voordelen van PVC vloeren voor kantoren

PVC vloer in uw kantoorpand

Wilt u een nieuwe vloer in uw kantoorpand (laten) leggen? Een PVC vloer is een zeer goede keuze. Stijlvol, praktisch en duurzaam: zo staan PVC vloeren bekend. Waarom een PVC vloer juist zo geschikt is voor uw kantoorpand? In dit blog vertellen we er meer over.

Wat zijn PVC vloeren?

Een PVC vloer is een houtvrije parketvloer. De vloer is gemaakt van kunststof. Hij bestaat uit verschillende lagen PVC, en is uitermate geschikt als alternatief voor laminaat, parket en natuursteen. PVC is dus gemaakt van kunststof, maar het kan in heel veel patronen bedrukt worden. Zo is een goede PVC vloer haast niet te onderscheiden van bijvoorbeeld parket of van natuursteen tegels. U heeft de uitstraling van een mooie parket- of natuursteenvloer met het gebruiksgemak van PVC.

Voordelen van PVC vloeren

Wat houdt dit gebruiksgemak precies in? Wij zetten de voordelen van een PVC vloer voor uw kantoor handig op een rij:

  • Geen last van storende loopgeluiden, de vloer is geluiddempend.
  • Hygiënisch en zeer makkelijk te onderhouden.
  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Vochtbestendig
  • Verkrijgbaar in honderden stijlvolle dessins

Nieuwe vloer op kantoor laten leggen

Wilt u profiteren van de voordelen van een PVC vloer in uw kantoorpand? Laat hem dan leggen door een specialist! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de vloer zelf te leggen. Dat doet u door de vloer te plakken of te lijmen. Toch raden we dit af. Wanneer u van het mooiste resultaat wilt genieten, is het namelijk belangrijk dat de vloer perfect op elkaar aansluit. Hier is een flinke dosis geduld, en toch wel enig vakmanschap voor nodig. Gelukkig bieden veel specialisten de uitkomst. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe PVC vloer in Amersfoort koopt, kunt u profiteren van een legservice. Zo weet u zeker dat de vloer goed gelegd wordt door deskundige vakmensen.

Heeft u al een PVC vloer in uw kantoorpand? Wat zijn uw ervaringen? Deel ze door het contactformulier hier op de site in te vullen.