Een alternatief voor de gloeilamp

Bent u op zoek naar een alternatief voor de milieu-onvriendelijke gloeilampen? Dan kiest u voor LED verlichting. U profiteert dan namelijk van een flink aantal voordelen, en maakt bovendien een milieuvriendelijke keuze. Wat de voordelen van LED bulbs in vergelijking met reguliere gloeilampen precies zijn, leest u in dit blog.

Profiteer van de voordelen van LED verlichting

Wij hebben de voordelen van LED bulbs tegenover de gewone gloeilamp voor u op een rij gezet:

  • De LED lamp verbruikt tot wel 85% minder energie dan een gewone lamp. Dat is beter voor het milieu, en u bespaart op uw energiekosten.
  • Een LED bulb heeft geen opwarmtijd, wat betekent dat hij meteen de juiste kleur en sterkte heeft.
  • De LED verlichting gaat langer mee. Gemiddeld heeft de lamp zo’n 50.000 branduren.
  • U kunt LED bulbs gewoon aanraken, ze worden niet heet. Bovendien werken ze op lage gelijkspanning, wat het risico op elektrocutie verlaagt.
  • U kunt LED bulbs op veel manieren toepassen, want ze zijn kou-, schok-, trilling- en waterbestendig.

Let hierop bij uw aankoop

Als u LED verlichting wilt kopen, zijn er wel een aantal dingen waar u op moet letten. Zo zijn LED lampen een stuk duurder dan gewone lampen. Daar staat tegenover dat ze zichzelf wel weer terugverdienen. Toch kan het geen kwaad om vooraf onderzoek te doen naar een voordelige plek om uw LED lampen te kopen. Wij raden aan om dit online te doen, bij een groothandel. Die zijn niet alleen goedkoper, maar ze hebben zich bovendien gespecialiseerd in LED verlichting, wat betekent dat de kwaliteit een stuk hoger is.

Wilt u meer informatie over waar u de beste LED bulbs kunt kopen, of welke variant voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!