Past landelijke gevelverlichting bij mijn tuin?

Het kan voorkomen dat u ontzettend mooie accessoires tegenkomt, maar niet weet hoe u die precies in uw inrichting kwijt kunt. Hetzelfde kan voorkomen voor uw tuin! Zo hebben wij laatst een site gevonden met prachtige antieke landelijke gevelverlichting. Bij welke stijlen past zo’n landelijke verlichting eigenlijk? Wij vertellen er in dit blog meer over!

Natuurlijk: de landelijke tuin

Het ligt nogal voor de hand, maar natuurlijk past landelijke verlichting perfect in een landelijke tuin. Een landelijke tuin staat in het teken van wilde beplanting met inheemse soorten. Een krentenboompje en berken passen bijvoorbeeld perfect in een landelijke tuin. Ook de klimplanten mogen zeker niet vergeten worden. Qua verlichting staat een klassieke lantaarnpaal heel mooi in dit soort tuinen. Is uw tuin niet zo groot? Geen nood, dan kunt u nog altijd kiezen voor mooie landelijke gevelverlichting!

De industriële tuin

Ook wanneer u een industriële tuin hebt, is landelijke verlichting een mooie toevoeging. Het gebruik van ruwe materialen om uw tuin in te richten, staat hierbij centraal. Gebruik bijvoorbeeld materialen als hout, ijzer en staal voor de meubels. Ook mogen stoere accessoires niet ontbreken. Een vleugje antiek als eyecatcher past bovendien perfect binnen deze inrichting. Daarom kiest u voor landelijke gevelverlichting!

Tuin in Engelse stijl

Ten slotte past landelijke verlichting ook echt bij een tuin die klassiek, in een Engelse stijl, ingericht is. Deze tuinen staan erom bekend dat ze altijd in bloei staan. Een vijvertje en mooie bloemen mogen hierin dan ook niet ontbreken. En qua tuinmeubelen wordt er gekozen voor een romantische stijl. Om het plaatje helemaal af te maken, kiest u in deze tuin voor landelijke verlichting.

Bent u op zoek naar meer tips om uw tuin stijlvol in te richten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij plaatsen namelijk regelmatig interessante artikelen over dit onderwerp. Houdt de blog daarom in de gaten!