5 redenen waarom jij een gietvloer nodig hebt voor jouw bedrijf

Gietvloer voor je bedrijf

Ben je de oude vloer van uw bedrijf zat of is deze niet praktisch met de werkzaamheden in het gebouw? Dan wordt het de hoogste tijd om een mooie vloer te laten leggen door een professioneel bedrijf. In dit blog geven wij je de 5 redenen waarom jij een gietvloer nodig hebt voor jouw bedrijf.

Onderhoud van gietvloer

Een van de belangrijkste punten waar je goed op moet letten bij een bedrijfsvloer is of de vloer makkelijk in onderhoud is. Een gietvloer is enorm makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dit komt doordat een gietvloer geen naden heeft waar vuil in kan gaan zitten.

Gietvloer laten plaatsen

Heb je een bedrijf dat je liever niet te lang wilt sluiten? Een gietvloer is gemiddeld al binnen een week geplaatst. Dit is natuurlijk ideaal, zodat uw werknemers weer zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Een gietvloer is slechts enkele millimeters dik en kan over een huidige vloer geplaatst worden. Dit scheelt veel werk. Meestal geldt: hoe dikker de vloer, hoe langer deze moet drogen.

Een fijne prijs voor goede kwaliteit

Wist je dat een gietvloer een stuk goedkoper is dan een epoxyvloer of een polyurethaan vloer? Let er wel op dat de prijs afhankelijk is van het type gietvloer dat u kiest, de grootte van het oppervlak en hoeveel lagen er aangebracht moeten worden.

Geschikt voor diverse bedrijven

Een ander groot voordeel van een gietvloer is dat deze type vloer geschikt is voor elk type bedrijf. Of u nu een horecazaak runt of een pluimveehouderij heeft, de gietvloeren kunnen voor allerlei bedrijven ingezet worden:

  • Agrarische bedrijven
  • Horeca
  • Autobranche
  • Pluimveehouderij
  • Logistieke bedrijven
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Retail en kantoor

Gietvloer: een sterke vloer

Een gietvloer in je bedrijf is enorm sterk en slijt bijna niet. Ook kun je de gietvloer combineren met een vloerverwarming en is de vloer zeer goed schoon te houden Dit komt omdat er geen naden in de gietvloer zitten, zo kunnen er zich geen stofjes en vuil in de vloer gaan zitten.

Meer weten over gietvloer voor uw bedrijf?

Wil je graag een professionele vloer voor uw bedrijf? Dan voldoet gietvloer aan al je wensen, voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via dit contactformulier of klik hier. Wij beantwoorden je vragen graag en hopen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.