In 4 stappen professionele dakreiniging

Professionele dakreiniging in 4 stappen

Het kan voorkomen dat uw dak na verloop van tijd vies en grauw wordt. Vooral na jarenlang gebruik. U kunt uw dak in dit geval het beste laten reinigen met een hogedrukreiniger. Hiermee komt u zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken. Dankzij goede dakreiniging zorgt u ervoor dat sporen van bacteriën en schimmels dood zullen gaan. Hierdoor blijft uw dak in goede staat. In dit blog vertellen wij u hoe u in 4 stappen een professionele dakreiniging uitvoert. Lees snel verder.

1. Zoek een specialist in dakreiniging

Allereerst gaat u op zoek naar een specialist in dakreiniging. Op het internet vindt u deze tegenwoordig heel gemakkelijk. Heeft u een goede dakexpert gevonden? Dan kunt u door naar de volgende stap.

2. Stel de kosten vast

U wilt niet na de dakreiniging verrast worden met onverwachte hoge kosten. Daarom kunt u het beste van te voren een prijs afspreken. Het tarief van dakreiniging hangt af van het soort dak dat u heeft, de staat van uw dak, het soort vervuiling en de nabehandeling die u wenst. Geef aan wat uw wensen zijn en vraag een vrijblijvende offerte aan.

3. Werkwijze professionele dakreiniging

Met een professionele hogedrukreiniger en heet water wordt uw dak gereinigd. Vervolgens wordt er een desinfecterend middel aangebracht, zodat er geen algen en mos op uw ontstaan, Na het reinigen kunt u ervoor kiezen om een speciale coating aan te laten brengen, waardoor het vuil zich minder goed zal hechten. Uw dak kan weer jaren mee!

4. Extra mogelijkheden naast dakreiniging

Heeft u zonnepanelen op uw dak? Dan kunt u naast dakreiniging er ook voor kiezen om uw zonnepanelen te laten reinigen. Ook is het verstandig om de dakgoten en hoger liggende kozijnen mee te laten nemen.

Heeft u nog vragen? Stel ze via het contactformulier.