Toilet of een andere afvoer verstopt?

Wanneer belt u de ontstoppingsdienst in Poeldijk?

Een verstopt toilet, nare geurtjes uit het doucheputje of bruin water uit de kraan in Poeldijk? Dat zijn allemaal vervelende problemen en tekenen dat er iets mis is met uw riolering of afvoer in huis. Maar ze zijn wel oplosbaar. Gaat u zelf proberen het euvel te verhelpen? Wij adviseren u om er in de meeste gevallen toch maar voor te kiezen om dat aan een expert over te laten, zoals een de ontstoppingsdienst in Poeldijk. Hieronder vertellen we u wat een ontstoppingsdienst in Poeldijk voor u kan betekenen. U leest hier dus ook in welke gevallen het raadzaam is om een ontstoppingsdienst in te schakelen.

Welke problemen kunnen zich voordoen?

Een verstopping in een afvoer of riool is natuurlijk super vervelend. Water loopt niet meer weg of er hangen ineens nare luchtjes in huis. Daar wil iedereen uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Wat kan er bijvoorbeeld aan de hand zijn bij een verstopping?

  • De wc spoelt niet meer door
  • Het water in het doucheputje loopt niet weg
  • Er komt een onaangename geur uit uw gootsteen of afvoer
  • Er komt bruin of zwart water uit de leidingen
  • Het water in uw toilet of douche komt omhoog

Welke dingen kunt u zelf doen?

Voordat u een ontstoppingsdienst inschakelt, zijn er een aantal zaken die u zelf kunt proberen te doen om de problemen (tijdelijk) te verhelpen.

  • Maak doucheputjes goed schoon en verwijder bijvoorbeeld haren
  • Draai het sifon regelmatig los en maak het schoon
  • Gooi geen andere producten dan wc-papier in het toilet
  • Spoel geen etensresten of vet door in wasbakken
  • Gebruik nooit chemische middelen!

Wanneer belt u een ontstoppingsdienst?

Heeft u last van een van bovenstaande problemen en kunt ze zelf niet oplossen? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk de ontstoppingsdienst te bellen om de oorzaak te achterhalen en de problemen te verhelpen. Zo voorkomt u beschadigingen aan het leidingwerk die de problemen alleen maar erger kunnen maken.

Ontstoppingsdienst in Poeldijk bellen

Als u last heeft van een verstopte WC, doucheafvoer, wasbakkenafvoer etc. dan wordt dat op termijn steeds erger. Zorg dus dat u tijdig een ontstoppingsdienst in Poeldijk inschakelt om grotere problemen te voorkomen. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Dan verwijzen wij u snel door!