Een leuk feest organiseren

Ben je van plan om binnenkort een groot feest te gaan geven en komen hier veel jongeren op af? Dan is het verstandig om alcoholtesters in te huren. Het laatste wat je wilt, is dat het feest een dramatisch einde heeft. Er zijn genoeg jongeren die hun verantwoordelijkheid nog niet nemen. Maak het hen iets makkelijker door een alcoholtest op jouw feest te verplichten. In dit blog gaan we dieper in op het huren van alcoholtesters.

Hygiënisch hergebruik

Veel alcoholtesters kunnen meerdere keren op hygiënische wijze gebruikt worden. Je hoeft alleen het mondstuk te verwisselen. Op die manier hou je ook de dronken jongeren en volwassenen buiten de deur. Of kan je hen op tijd waarschuwen om niet te gaan rijden wanneer zij naar huis gaan.

Welke vragen je moet stellen

Omdat ieder feest anders is, is het aan jou om goed van tevoren in te schatten hoeveel mensen er komen en hoeveel mensen er getest moeten worden. Wij hebben een lijst gemaakt waaruit jij je plan kan trekken:

  • Hoeveel mensen moeten er naar schatting getest worden?
  • Wordt er doorlopend of steekproefsgewijs getest?
  • Wat is de tijd tussen de alcoholtesten?
  • Moet de alcoholtester voorzien zijn van een printer / PC aansluiting?
  • Wanneer en voor hoeveel dagen heb je de alcoholtesters nodig?
  • Voor welk type feest worden de testers ingehuurd?
  • Wel of niet inhuren van controle personeel?

Controle personeel inhuren

Wanneer er tijdens het feest te weinig personeel aanwezig is, kun je overwegen om extra personeel in te huren dat de controles voor jou kan uitvoeren. Dit maakt het feest veiliger en het personeel en jij kunnen jullie eigen taken blijven uitvoeren.

Meer weten over alcoholtesters?

Wil je graag meer weten over het huren van alcoholtesters? Aarzel niet en vul dit contactformulier in. Wij vinden het belangrijk dat jouw feest zo goed mogelijk verloopt en dat alle gasten na afloop veilig naar huis gaan.