Wat te doen bij ongedierte in uw woning of bedrijf?

Opsporen en laten bestrijden van ongedierte

Ongedierte in uw woning of bedrijf? U moet er toch niet aan denken. Laat ongedierte in elk geval bestrijden door een professioneel bedrijf. Ongedierte kan ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Voorkom dus dat ongedierte zich vermenigvuldigt tot een hele plaag. En schakel bij signalering van ongedierte direct ongediertebestrijding in uw regio in. Hieronder leest u meer over welke soorten ongedierte er zijn en waar u moet zijn voor ongediertebestrijding bij u in de buurt.

Vliegenplaag?

Wanneer u last hebt van een vliegenplaag is dit erg vervelend. Het moet snel verholpen worden. Bovendien vormen bepaalde soorten vliegen een risico voor uw gezondheid. Doordat vliegen regelmatig landen op rottend materiaal, uitwerpselen en voedsel brengen zij ziektes met zich mee. Vliegen verspreiden diverse ziektes, zoals salmonella, dysenterie, tuberculose, cholera en parasitische wormen. Het is daarom essentieel om een vliegenplaag direct te bestrijden. Voordat een vliegenplaag kan worden, moeten we vaststellen om welk soort vlieg het gaat. Elke vlieg heeft namelijk een andere leefgewoonte.

Last van bedwantsen?

Bedwantsen, een ander soort plaag. Ze komen steeds vaker voor. Het duurt vaak lang voordat bedwantsen ontdekt worden. Maar ondertussen verspreiden ze zich razendsnel. Wanneer u last hebt van bedwantsen is uw enige zorg om er zo snel mogelijk van af te komen. Bedwantsen blijven altijd dicht bij een voedselbron. Dit is vaak waar mensen slapen. Voor het bestrijden van bedwantsen zijn twee mogelijkheden: doe-het-zelf-bestrijding of professionele ongediertebestrijding. Hoe dan ook: een plaag moet na bestrijding aandachtig gemonitord worden om u ervan te verzekeren dat de aanpak succesvol is geweest.

Schade door muizen en ratten

Onder ongedierte worden ook muizen en ratten verstaan. Het bestrijden van muizen en ratten is lastig, omdat ze zich goed verstoppen. Een professionele ongediertebestrijder helpt u graag met het opsporen en bestrijden van ratten en muizen. Ze brengen namelijk gezondheidsrisico’s en andere risico’s met zich mee. Een muis kan bijvoorbeeld grote schade toebrengen wanneer zij aan je elektriciteitskabels knagen. Het kan zelfs leiden tot een brand! Ook is het belangrijk dat u bij terugkerende plagen of grotere groepen muizen direct de ongediertebestrijding bij u in de buurt inschakelt! Woont of werkt u bijvoorbeeld in Zwolle? Bel dan direct de ongediertebestrijding Zwolle!

Hoe heeft u ongedierte in uw woning of bedrijf aangepakt? Laat het ons weten via het contactformulier hier op de site. We horen graag uw verhaal.