Maak een eyecatcher van jouw tuin met landelijke buitenverlichting

Ben je op zoek naar de meest prachtige landelijke buitenverlichting voor in jouw tuin? Onze specialist weet precies hoe jij van jouw tuin een ware eyecatcher kunt maken. In dit blog kun je volop informatie vinden over hoe jij met jouw landelijke buitenverlichting een ware droomtuin kunt creëren. Lees gauw verder en doe inspiratie op!

Koperen buitenverlichting met charme

Omring je tuin met koperen buitenverlichting. Koper is tegenwoordig helemaal in, omdat dit materiaal zo haar eigen charme heeft. Combineer je dit met houten meubels, dan creëer je een prachtig plaatje. Een koperen olielantaarn tussen het groen zorgt voor een mysterieus effect in jouw tuin. Of plaats je olielantaarn naast het looppad, zodat je een geheel verlicht pad hebt. Dat kan voor een romantische sfeer zorgen wanneer je hier met je partner loopt.

Of toch buitenverlichting in Oosterse sferen?

Lijkt een oriëntaalse sfeer jou wel iets? Dan zijn hangende lantaarns zeker iets voor jouw tuin. Kies voor een Oosterse lantaarn om dit complete gevoel te creëren. De vormen doen namelijk sterk denken aan Aziatische tempels. De lantaarns zorgen voor een gevoel van rust, omdat zij zachtjes mee deinzen op de wind. Een waar sprookjesachtig effect.

Buitenverlichting op zonne-energie als alternatief

Hecht jij veel waarde aan het milieu? Denk dan eens aan buitenverlichting op zonne-energie. De lamp slaat overdag het zonlicht op in haar accu. Eenmaal in de avond is de lamp geheel opgeladen, en zal deze jou van mooi, helder licht voorzien. De lamp hoef je niet aan te sluiten door middel van elektriciteit. Handig, want zo is de lamp makkelijk verplaatsbaar. Zet de lamp tussen het groen of plaats hem naast je looppad.

Een gloeilamp tussen het groen

De traditionele gloeilamp is weer helemaal in en zeker niet ouderwets te noemen. Tussen het groen staat deze lamp heel mooi. Verlicht je tuin op een sfeervolle manier en kies ervoor meerdere gloeilampen in je tuin te plaatsen. Tegenwoordig zijn gloeilampen beter voor het milieu en worden deze geleverd met LED lampen. Reden genoeg om een gloeilamp te kiezen.

Staande buitenlamp

Een staande buitenlamp in jouw tuin zorgt voor een sprookjesachtig tafereel. Zet hem middenin je tuin om een groot stuk te verlichten, of kies ervoor meerdere staande buitenlampen naast bijvoorbeeld het wandelpad te plaatsen. Zo wordt jouw tuin ‘s avonds prachtig verlicht. Waar ga jij je staande buitenlamp(en) plaatsen?

Kies jouw ideale buitenverlichting

Zojuist heb je over diverse soorten buitenverlichting kunnen lezen. Naar welke buitenverlichting gaat jouw voorkeur uit? Start met het creëren van een droomtuin en bezoek vandaag nog een specialist in buitenverlichting!