Voordelen van verhuizen met erkende verhuizer

Zoveel beter ben jij af met een erkende verhuizer

Ga je binnenkort verhuizen, maar heb je geen zin om alle spullen zelf in te moeten pakken en over te moeten zetten? Gelukkig voor jou kun je een erkende verhuizer inschakelen. In dit blog vertellen wij je wat de voordelen zijn van verhuizen met een erkende verhuizer. Lees dit blog dus nu snel verder en kom erachter of het inschakelen van een professionele verhuizer ook handig voor jou is!

Een erkende verhuizer inschakelen

Wat is een erkende verhuizer precies? Een erkend verhuisbedrijf voldoet aan eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Erkende verhuizers worden regelmatig getoetst of zij nog steeds voldoen aan deze eisen. Zo weet je zeker dat je echte professionals inhuurt die voorzichtig met jouw spullen omgaan. Ook weten zij waar de gevaren liggen van het verplaatsen van jouw spullen.

Verhuisverzekering bij ongelukjes

Het kan altijd voorkomen dat er een ongelukje gebeurd tijdens het verhuizen. Daarom is het goed voor jou om te weten dat jouw inboedel tijdens het verhuizen tot een bedrag van € 100.000,- is verzekerd op basis van de nieuwwaarde. Mocht je zelf verhuizen en er gaat iets kapot, dan heb je dit voordeel niet. Daarom adviseren wij om erkende verhuizers in te schakelen.

Verhuizing wordt altijd uitgevoerd

Een ander fijn voordeel van een erkende verhuizer inschakelen is dat jouw verhuizing altijd wordt uitgevoerd. Dus ook in het geval dat het verhuisbedrijf net voor jouw verhuizing failliet gaat. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. De Organisatie voor Erkende Verhuizers zorgt ervoor dat jouw verhuizing altijd wordt uitgevoerd, zonder extra kosten.

Vakkundig verhuisteam

Een erkend verhuisbedrijf is verplicht om een minimum aantal officieel opgeleide verhuizers in dienst te hebben. Dit verhuisteam weet exact hoe ze een verhuizing moet uitvoeren. Zij letten erop dat de verhuizing veilig en snel verloopt en dat jouw spullen op de juiste en op een efficiënte manier worden vervoerd.

Meer weten over erkende verhuizers?

Tijdens een verhuizing heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Het is dus ideaal om een erkende verhuizer in te schakel. Dit scheelt je veel tijd, regelwerk en sjouwwerk. Jouw spullen worden zonder zorgen naar het nieuwe adres gebracht. Benieuwd hoe het is om te werken als verhuizer of wil je graag meer weten over erkende verhuizers en heb je hier vragen over? Zet jouw vragen vandaag nog in dit contactformulier en wij beantwoorden je snel terug.