Italiaanse geschenken

Geschenken en kerstpakketten

Een geschenkenpakket ontvangen, wie wil dat nu niet? Een leuk pakketje voor een verjaardag of andere bijzondere gelegenheid voor je geliefde, familie of vrienden. Of aantrekkelijke kerst- en nieuwjaarspakketten voor alle collega’s. Wat de gelegenheid ook is, er is altijd een leuk pakketje bij te vinden. Kiest u deze keer misschien voor Italiaanse geschenken? Lees snel wat er op dit vlak allemaal te vinden is.

Kerstpakketten

Kerstpakketten zijn de ideale manier om al het heerlijks uit Italië met elkaar te combineren tot één smakelijk geheel. Daarbinnen zijn nog allerlei mogelijke thema’s, zoals een glutenvrij pakket, een limoncello pakket of juist een alcoholvrij pakket. Belangrijk is natuurlijk een goede wijn of een alcoholvrije tegenhanger daarvan. De mogelijkheden voor een mooi pakket zijn eindeloos.

Nieuwjaarspakketten

Ook leuke Italiaanse attenties voor het nieuwjaar zijn er in allerlei soorten en maten. Heerlijke Italiaanse wijnen in een prachtige geschenkdoos. Panettones of amandelkoekjes van chocola. Gevulde koekjes en bonbons. Honing, hazelnoten, olijfolie, polenta, noem het maar op. Italiaanse nieuwjaarspakketten zijn enorm veelzijdig en vormen een heerlijke afsluiter van het jaar.

Geschenken

Kiest u voor een pakket met Italiaanse geschenken? Dan zijn er allerlei mogelijkheden om er een heerlijk en gevarieerd pakket van te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

  • Heerlijke Italiaanse dranken als limoncello, limonciòccolat en mandarinello
  • Limoncello bonbons en praliné bonbons
  • Natuurlijke ingrediënten voor een heerlijk pastagerecht
  • Accessoires als een retro koelbox
  • Een inspirerend magazine met Italiaanse recepten

Hét pakket voor u

Het ideale geschenkenpakket is veelzijdig en past precies bij de persoon die het mag ontvangen. Kiest u voor Italiaanse geschenken voor uw geliefden of collega’s? Hét pakket voor u zit er altijd bij. Wat zijn uw wensen voor het ideale geschenkenpakket? Laat het ons weten via het contactformulier.