Wat zit er allemaal in je (wasbare) luier tas

Een dagje weg

Ga jij binnenkort lekker op stap met je kleintje, maar wil je wel zo goed mogelijk voorbereid zijn, zodat je kleine niks tekort komt? Dan geven wij jou graag de handigste tips over wat je allemaal mee moet nemen in jouw (wasbare) luier tas. Zo ga jij goed voorbereid met je kleine vriend of vriendin lekker een dagje weg.

Alle spullen in een wasbare luier tas

Goed voorbereid op pad gaan, neemt bij jou een hoop zorgen weg. Maar hoe weet je of je alles het ingepakt? Om jou daarin te helpen hebben wij een flinke lijst samengesteld met de belangrijkste spullen voor jouw baby. Je stopt al deze producten in jouw mooie wasbare luier tas. Zorg ervoor dat je een tas aanschaft die groot genoeg is om alle spullen in te doen, maar ook weer niet te groot is om mee te nemen.

Wat stop je in je luier tas

Om te beginnen neem je natuurlijk voldoende luiers mee voor jouw kleintje. Neem altijd meer luiers mee dan je nodig denkt te hebben, een ongelukje is zo gebeurd. Neem je wasbare luiers mee? Zorg dan ook voor extra inleggers en een extra overbroekje.
Vergeet ook niet om een verschoonmatje in jouw tas te stoppen. Zo verschoon je jouw baby altijd op een fijne en veilige ondergrond. Denk eventueel ook aan een luieretui, zo hoef jij nooit je hele luiertas mee te nemen wanneer jouw baby verschoont moet worden.

Producten op een rijtje

Met de bovengenoemde producten ben je er nog zeker niet. Daarom zetten wij de overige belangrijke producten voor in jouw wasbare luier tas op een rij:

    • Billendoekjes en luierzakjes
    • Baby zalf en een droog setje babykleding: rompertje, shirtje en broekje
    • Spuugdoekjes en slabbetjes
    • Fopspeen en reserve
    • Baby speelgoed en boekjes
    • Pleisters: altijd handig om mee te nemen
    • Groeiboekje voor consultatiebureau

Meer weten wat er allemaal in je wasbare luier tas moet?

Vaak zijn er nog meer spullen handig om mee te nemen, maar de bovengenoemde producten moeten altijd in uw wasbare luier tas zitten voor een relaxte en gezellige dag. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door uw vragen te stellen in dit contactformulier. Wij helpen jou en jouw kleine graag verder!