Lichtreclame

Lichtreclame op uw pand

Heeft u een pand dat u meer wil laten opvallen? Dan kunt u lichtreclame overwegen. Lichtreclame zijn verlichte logo’s of letters aan de gevel van uw pand die goed de aandacht van toekomstige klanten weten te pakken. In dit blog zullen wij u meer over de vele voordelen van lichtreclame vertellen.

Lichtreclame om u heen

Lichtreclame wordt steeds populairder onder bedrijven. Zeker wanneer het donker is, is het dé manier om de aandacht van uw klanten te trekken. Wanneer het donker is valt lichtreclame namelijk mooi op. Lichtreclame is dan ook niet meer weg te denken uit winkelstraten en van bedrijfsterreinen. Als u goed om u heen kijkt, valt er steeds meer lichtreclame op.

Opvallen met lichtreclame

De grote vraag is natuurlijk: hoe valt u met lichtreclame goed op? Dit doet u door de identiteit van uw bedrijf over te nemen in uw lichtreclame. U kunt stilstaan bij de kleuren die bij uw bedrijfsidentiteit passen. Maakt u gebruik van bepaalde kleuren of staat het beter om uw logo of naam wit te laten? Het is belangrijk om goed stil te staan bij uw bedrijfsidentiteit en dit om te zetten naar uw lichtreclame, dit is namelijk het reclamebord dat iedereen ziet. En als laatst is het belangrijk dat de lichtreclame goed leesbaar is.

Tips om goed op te vallen

Voor opvallende lichtreclame zijn er een aantal punten waar u goed op moet letten. De belangrijkste tips die wij u graag willen meegeven zijn:

 

  • Gebruik niet teveel tekst
  • Gebruik de juiste kleuren
  • Gebruik contrast in kleuren
  • Zoek een geschikte tekstgrootte
  • Vette letters vallen meer op
  • Gebruik spatiëring om beter op te vallen
  • Gebruik letters zonder schreef

 

Meer weten over lichtreclame?

Een tekst of logo dat goed leesbaar is valt meer op. Maak daarom van te voren diverse testjes en kijk of u ze ook in de verte nog goed kunt zien. Met mooie lichtreclame valt u beter op en dat zorgt voor meer klanten! Wilt u graag meer over lichtreclame weten? Vul dan dit contactformulier in en wij helpen u graag verder.