Waarom data airconditioning? | Bescherm uw data

Waarom data airconditioning?

Uw data beschermen met airconditioning

In dataruimtes, technologische ruimtes of telecom centrales is het belangrijk dat de thermo-hygrometrische condities continue constant blijven. U wilt het binnenklimaat perfect in balans kunnen houden om uw data goed te beschermen. Maar hoe doet u dit? Daar zijn close control airconditioning systemen geschikt voor. Bent u benieuwd wat deze aircosystemen doen? U leest het in dit blog!

Voor iedere temperatuur geschikt

Voor iedere computer-, data-, server of telecom ruimte is close control airconditioning geschikt. De units zijn bestand tegen een breed scala aan omgevingstemperaturen. Maarliefst van -20°C tot wel 40°C! Ze regelen niet alleen de omgevingstemperatuur, maar ook de bevochtigingsgraad. In close control airconditioning wordt verwarmen, koelen en bevochtigen gecombineerd! Wat wilt u nog meer?

Verschillende typen airconditioning

In iedere ruimte waarbij geconditioneerde lucht van belang is, worden close control airconditioning systemen toegepast. Dus niet alleen in server-, data-, computer- of telecom ruimtes. Voor iedere ruimte is er een ander type airconditioning geschikt. U kunt daarom close control airconditioning krijgen als split systeem, downflow en upflow vloermodellen. Indien gewenst kunt u ze voorzien van een verwarmingselement voor ontvochtiging of zelf een ultrasone bevochtiger voor het bevochtigen van de dataruimte. Wat u ook wilt, de mogelijkheden zijn er!

Close control airconditioning onderhouden

Net als ieder ander airconditioning systeem moet u een close control airconditioning onderhouden voor een optimale werking. Alleen met regelmatig onderhoud houdt u uw airco in 100% topvorm! Schakel hiervoor een professional in om er zeker van te zijn dat het goed gebeurt. Zo kunt u nog heel lang genieten van uw close control airconditioning en blijft uw data goed beschermt!

Wilt u meer weten over data airconditioning? Of heeft u nog specifieke vragen over dit onderwerp? Vul dan gerust ons contactformulier in.