De voordelen van een NewMotion laadpaal voor uw bedrijf

Wat is een NewMotion laadpaal?

De technologische ontwikkelingen blijven zich voortzetten. Zo rijden er tegenwoordig steeds meer mensen in een elektrische auto. Om al deze auto’s op te kunnen laden zonder het elektriciteitsnet te overbelasten, moeten we slimmer opladen. Daarom is de NewMotion laadpaal geïntroduceerd. De NewMotion laadpaal laat snel en efficiënt uw elektrische auto op. Het is voor uw bedrijf gunstig om uw bezoekers en werknemers NewMotion laadpalen aan te bieden. Wij geven u in dit blog 4 voordelen voor uw bedrijf.

1. U ontvangt automatische terugbetaling

Wanneer een auto gebruik maakt van de NewMotion laadpaal, krijgt uw bedrijf de volledige kosten van de laadsessie vergoed. U hoeft zelf niets bij te dragen! Dat is toch ideaal? U voorziet uw bezoekers en werknemers van gemak en elektriciteit, terwijl dit voor u geen kostenpost is. Het is een win-win situatie!

2. Trek meer bezoekers naar uw bedrijf

De populariteit van het elektrisch rijden blijft toenemen. Om meer bezoekers naar uw bedrijf te trekken, is het een idee om hierop in te spelen. De bestuurders van elektrische auto’s zijn voortdurend op zoek naar oplaadpunten. Wanneer zij uw bedrijf bezoeken om gebruik te maken van uw laadpaal, nemen uw bezoekersaantallen toe.

3. Een investering in de toekomst

Het ontzien van het milieu wordt in de toekomst alsmaar belangrijker. Het is fiscaal en financieel voordeliger om gebruik te maken van een elektrische auto. Wees voorbereid op de uitbreiding van de markt in groene auto’s en behaal nu al uw concurrentievoordeel door NewMotion laadpalen te installeren.

4. U heeft inzicht in de data

Een NewMotion laadpaal geeft u inzicht in uw laadpaal activiteiten, kWH verbruik, Co2-besparing en de kosten. Deze gegevens zijn direct beschikbaar en eenvoudig te verwerken. De positieve resultaten wegen op tegen de inspanning.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van NewMotion laadpalen bij uw bedrijf? Neem contact op.