Begin het jaar goed

Het nieuwe jaar staat voor de deur, wat betekent dat er weer massaal goede voornemens gemaakt worden. Heb jij al een goed voornemen voor 2020? Wij hebben voor je uitgezocht waar je de beste gadgets kunt krijgen waarmee jij je voornemens tot een succes kunt maken. Heb je nog geen voornemens voor het volgend jaar? Laat je dan inspireren en maak van 2020 het beste jaar ooit!

Zelf in huis aan de slag

Wordt 2020 het jaar waarin jouw woning een grote make-over krijgt? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe woning? Ga dan zelf aan de slag met een aantal leuke DIY-projecten. Versier je woning met lichtsnoeren of kunstwerken aan de muur. Wordt je in het nieuwe jaar vader of moeder? Dan mag je natuurlijk ook de kinderkamer niet vergeten! Onze tip: online vind je de leukste stickers voor tegen de muur van de kinderkamer. Deze zien er ontzettend schattig uit, en zijn bovendien zeer eenvoudig te plaatsen.

Maak je eigen kunst

Wil je op een andere manier creatief aan de slag gaan? Ga in het nieuwe jaar aan de slag met het maken van je eigen kunst. Zijn verf en kwasten niet echt jouw ding, dan kun je ook kiezen voor de nieuwste rage: diamond painting. Met diamond painting maak je een schilderij van piepkleine diamantjes. Deze plak je op een speciaal canvas met behulp van een diamond painting pen. Je kiest van tevoren het patroon uit dat je graag zou willen maken. Je plakt de steentjes op het aangewezen vakje in het patroon. Tijdens het diamond painting is een goede concentratie een vereiste. Het is een heerlijke manier om je hoofd even helemaal leeg te maken. Naast grote of kleine ‘schilderijen’ die je aan de muur kunt hangen, kun je met diamond painting ook andere dingen maken zoals sleutelhangers of een notitieboekje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

2020 haarscherp vastleggen

Is 2019 voor jou ook zo snel voorbij gegaan, en heb je spijt dat je het jaar niet op beeld vastgelegd hebt? Voorkom die fout in het nieuwe jaar, en verdiep je in fotografie. Online zijn verschillende accessoires te verkrijgen om het gehele jaar haarscherp vast te leggen. Wanneer je ervan houdt om lekker actief bezig te zijn, en je avonturen graag wilt vereeuwigen, raden we je aan om een GoPro aan te schaffen. Deze kleine, ijzersterke cameraatjes zijn speciaal bedoeld om actiemomenten te filmen. Met speciale covers kun je ze zelfs waterproof en windproof maken!

Maak van 2020 jouw jaar!

Kortom, online zijn de beste gadgets te vinden om van 2020 jouw jaar te maken. Bij veel webshops betekent voor 17:00 besteld dat je ze morgen al in huis hebt. Geen lange wachttijden dus! Bestel ze online, en ga enthousiast aan de slag met je goede voornemens!