Realiseer een prettig klimaat voor uw klanten

Van supermarkt tot horeca, overal wordt op een speciale wijze getracht de klant te bedienen met het bieden van de beste service. Of dat nou bijvoorbeeld het aanbieden van voedselproducten is in de supermarkt, of het aanbieden van bereid voedsel in een restaurant. In beide gevallen moet de klant het als een fijne ervaring beleven. Een fijn leefklimaat onder alle weersomstandigheden helpt hierbij. Airconditioning biedt u die mogelijkheid. Een gespecialiseerd bedrijf in airconditioning kan u hierover meer vertellen.

Hoe werkt airconditioning?

Een airco zorgt ervoor dat er geen goede balans is tussen temperaturen. Het is van beide kanten niet ‘te’. Te warm is vervelend, maar te koud is ook funest voor de ervaring van klanten. Een airconditioning zorgt voor de aanvoer van koele lucht op warme dagen en van warme lucht op koele dagen. Laatstgenoemde wordt gedaan met behulp van een warmtepomp. De lucht wordt van buiten uw pand aangezogen en binnen via de airco’s de ruimte in geblazen.

Waarom maakt airco zo’n groot verschil?

Denkt u zich eens in dat u moet winkelen in een pand dat ontzettend koud is. Dat is geen fijne situatie. En u moet er daarentegen ook niet aandenken dat u dineert in een restaurant waar het bloedheet is. Om die situaties te voorkomen, wordt gebruik gemaakt van airconditioning. Op warme dagen wordt de ruimte gevuld met koelere lucht, en bij een koele dag circuleert en warmere lucht door uw retailonderneming. Klantbeoordelingen kunnen hierdoor veel positiever worden, omdat te veel kou of warmte kan resulteren in het feit dat men niet graag meer in uw winkel, restaurant terugkeert.

Keuze uit meerdere modellen

Voor airconditioning zijn meerdere merken, modellen en systemen op de markt. Voor elke situatie is er weer een andere installatie mogelijk. Afhankelijk van het aantal airco’s dat u wilt installeren, moet u rekening houden met het aantal units. Deze units heten ook wel buitenunit, omdat ze aan de buitenkant van uw pand worden geïnstalleerd. Deze zuigen de lucht van buiten aan en blazen de lucht die van binnen komt weer naar buiten. Op deze wijze zorgt u voor een geheel circulerende luchtstroom en voorkomt u dat de gehele dag of avond dezelfde lucht in uw retail pand blijft hangen. Zo kunt u uw gasten of klanten continu schone en frisse lucht garanderen.

Vertrouw op de expert in de buurt

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw situatie? Dan adviseren wij om contact op te nemen met een specialistische leverancier bij u in de buurt. Deze kan u meer vertellen over de modellen die zij in huis hebben. Zo treft u de juiste voorbereidingen en weet u zeker dat u de juiste keuze kunt maken in airconditioning voor uw retailonderneming.