Overhemdenonline.nl is dé grootste overhemdenspecialist van Nederland. Bij deze webshop ben je op de juiste plek voor de mooiste herenoverhemden en andere modeartikelen voor mannen. Hierbij kun je denken aan vesten, truien, broeken, colberts, shorts en jassen. Ook voor schoenen, riemen, manchetknopen, stropdassen en strikken kun je terecht bij Overhemdenonline.nl.

Altijd een outfit die bij jou past

Het maakt niet uit of je een klassieke of sportieve stijl hebt of dat je op zoek bent naar een zakelijke outfit of een kledingstuk dat je in je vrije tijd kunt dragen; bij Overhemdenonline.nl vind je altijd wel een outfit die bij jou past. Je bestelt hier kleding van de meest bekende en gerenommeerde merken. Hierdoor ben je altijd verzekert dat je online kleding shopt die aansluit op de laatste modetrends.

Hét perfecte overhemd voor elke man

Overhemdenonline.nl wil elke man hét perfecte overhemd bieden. Elk type man, ongeacht postuur, smaak en leeftijd, kan een geschikt en passend overhemd vinden bij de webshop. Je hebt de keuze uit diverse pasvormen: super slim fit, body fit, slim fit, normale fit en wijde fit. De overhemdmaten variëren van boordmaat 36 tot en met boordmaat 54 en confectiemaat extra small tot 6 keer large.

Diverse soorten overhemden

De webshop biedt je diverse soorten overhemden, zoals casual overhemden, strijkvrije exemplaren, smoking overhemden, business modellen of overhemden met een mouwlengte 7. Natuurlijk zijn alle overhemden voor een scherpe prijs verkrijgbaar. Aangezien het assortiment van Overhemdenonline.nl steeds breder wordt, is het mogelijk om een complete outfit in de webshop te bestellen.

Fysieke winkel van Overhemdenonline.nl

Naast de webshop heeft Overhemdenonline.nl ook een fysieke winkel in Leiden. Hier vind je ook een deel van de online collectie terug. De fysieke winkel heet Bert Schrier Herenmode en is een waar begrip in Leiden. Deze hippe en moderne herenkledingzaak werd in 1934 geopend. Naast de kledingzaak is de Tartanshop gevestigd. Dit is dé Polo Ralph Lauren specialist. Ook deze winkel maakt onderdeel uit van Bert Schrier Herenmode.

Overhemdenonline.nl contact

Overhemdenonline.nl wil haar klanten voorzien van voldoende informatie en advies. Toch kan het zijn dat je het antwoord op jouw vraag niet op de website kan vinden. Als je een algemene vraag hebt of een vraag over een specifiek product kun je contact opnemen met de klantenservice van Overhemdenonline.nl.

Klantenservice Overhemdenonline.nl

Je kunt de klantenservice van Overhemden.nl bereiken via het telefoonnummer: 071 2032030. De telefonische klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Verder kun je de helpdesk van Overhemdonline.nl bereiken via info@overhemdenonline.nl.

Overige contactgegevens Overhemdenonline.nl

Het vestigingsadres van Overhemdenonline.nl is Breestraat 152 -154, 2311 CX Leiden.